måndag 7 maj 2012

Maj maj

Det är redan maj, och BARA fyra veckor kvar till lov, fyra ynka veckor till  sommar, fyra veckor kvar av mitt första år på BA! Vad hände? Vart tog detta året vägen?...det har bara sprungit iväg!

I torsdags blev det grillpremiär på bakgården med klassen och senare kom även några i D2, supermysigt!!



På torsdag har vi RUO som jag pratat om. Vi ska visa upp för hela skolan, känns både roligt och lite läskigt! Men framförallt ska det bli skönt att få respons från lärarna som förhoppningsvis har lärt känna oss bättre sedan förra RUOn och därför kan ge oss mer specifik kritik och omdömen! :)

Ser fram emot nästa vecka då vi på tisdagen ska få visa upp vår jazzrepertoar som vi, klassen, skapat helt själva. På onsdag ska vi gå modevisning för designeleverna på Folkuniversitetet, såå roligt!! Sedan ännu en långhelg, kristihimmelfärdshelgen, vilket betyder fyra dagars ledigt hemma i Ljungskile med hundpromenader! :) Och efter kristihimmelfärd är det endast två veckor kvar till 1juni, då vi avslutar skolåret med en sommarfest! :D



Stolt syster till grym lillebror måste bara visa hans sjukt bra band "Den är ruttna", de spelar covers men har en del eget på gång :) Gilla de på facebook så får ni ta del av viktig info om spelningar, videos etc!




Avslutar med lite bilder från Cirque du Soleil, världens bästa konstnärliga cirkus!! :D ;








Väl mött <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar