lördag 26 maj 2012

RONDO i höst!

Idag hade vi balett på morgonen, egen lektion och vi körde egna övningar, gjorde egna roliga diagonaler och sånt, superkul! :) Sedan var det städning resten av dagen. Kostymförråd, rekvisitaförråd, omklädningsrum och..ja övriga rum skulle städas, tänk att det ska vara så svårt att hålla det rent! Vet inte hur mycket skit vi slängde men en hel del!!! En riktig vårstädning :D


Som splithopp till exempel ;)



Efter städet så samlade Hugo klassen och D2 för att berätta något, spännande! OCH WIIIIEh, heeeelt galet....... vi ska få jobba på Rondo under hela hösten som dansare bakom Lena Ph, ja det är sant!! Asså jag är sååååå glad och såå taggad inför hösten, det kommer bli insane! 
För att vi ska kunna orka med skolan (som vi inte får någon som helst dispens från under projektet) så kommer vi dela upp det med PAS (performing art school) klasser. Torsdag, fredag och lördag (antar att det blir varannan helg) kommer vi stå på scen på Rondo, Gaah! Förmodar att det blir slitigt men shit, det kommer bli helt fantastiskt roligt! :D Plus att vi då får pengar till klasskassan och kommer kunna göra en resa ihop!


Boka biljetter här



Lunchade ute i den tropiska värmen, såklart!!!
På eftermiddagen köttade vi i ett par timmar med cheerleadergänget! Det kommer bli grymt bra, PAS kommer bli såå ägda, hihi! Taggad! ;) Vi fick även våra tröjor som tvillingarna, Malin och Anna fixat, supersnygga!

Hoppas på mycket sol i helgen! Bara en vecka till sommarlov nu, galet ju!
Kärlek <3


1 kommentar:

  1. Ooooo så häftigt Elsa!!!! Då får jag boka biljett:):) Så roligt!!!
    Jisses tänk att du gått ett helt år redan....:o

    Kram

    SvaraRadera