söndag 18 december 2011

Julgran, julmat, julstämning



Julgranen är klädd, körde "all in" i år! Vi brukar ha ett tema eller en färg vanligtvis men i år fick det mesta åka med! :) Den blev riktigt mysig tycker jag! 





                 Efter middag med mammas janssons frästelse, goda hemgjorda köttbullar, sill, ägg och grönkål blev det Ris a la malta med svartvinbärssås och apelsin! Min favorit!!

Mossbollen på bilden har mamma gjort av ihopknölat tidningspapper täckt med plastfolie (för att den ska hålla formen och för att appret inte ska bli blött), sedan snörar man fast mossa med ett neutralt snöre, snöret får gärna synas. Man kan dekorera med typ vad man vill; äpplen, tomtar, pärlor, band, glitter, eller bara låta den vara som den är. Jättefint julpynt.

Är såå taggad för i morgon! Är riktigt sugen på att dansa och att få dansa som jag gjorde förr. Ska bi spännande att se om det känns annorlunda mot hur det kändes när jag gick där. Om man har blivit bättre liksom :P

Gonatt vänner! <3

3 kommentarer:

  1. Har ni tjuvstartat med maten?????;) Åh vad gott! Och vad mysigt det är med granen, här kör vi också all in haha;) MYS!!
    Vilken florist det bor i A!!! Så himla fin boll, tar hon beställning tro?

    Vad kul att du ska dansa på Sinclair idag! Hade så gärna velat se dig dansa på BA, säg till nästa gång det är något på G!!
    Vi hörs och ses, kram goa Elsa

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Camilla!!
    Ja vi gjorde faktiskt det, för att få in julstämningen liksom ;)

    Ja, visst är hon grym! Vilken bra idé Camilla, nu kan mamma bli rik!! Haha, jo men vem vet, vem vet det gör hon säkert! :P

    Ja, dagen på sinclair var supermysig! Fick dansa i ett par timmar, träffa alla gamla lärare och sen se både dansföreställning av danstvåorna och teater av teatertvårona! Toppendag helt enkelt!!

    Spexet var tyvärr bara för skolan, men jag vet att någon filmade så du kan nog få se det ändå ;) Jag lovar att meddela när vi står på scen nästa gång!! :D

    Kram kram och god jul!! <3

    SvaraRadera