måndag 20 februari 2012

On the road again!

Så var det igång igen! Dagen har varit bra! Vi hade en ganska kort balettlektion, vi lärde oss en ny stång och efter det skrev vi ner övningarna. På moderna körde vi gärnet, älskar när vi gör det! Torbjörn får i bland infall att börja skrika högt på oss, "swing, faster, go, go, go, higher, higher!!!!!" Man blir grymt peppad när han gör det!! Jazzen var också bra, vi fick mycket tid till hopp och diagonaler, roligt!!

I morgon ska vi en sväng till operan på förmiddagen för att se dansrepetitioner, ska bli spännande! Elin G fyller 20 i morgon så jag har bjudit hem henne på födelsedagsfika på eftermiddagen, mys!

_______________________________________________________________________________

Min fina lilla bror, Nils, har spelat trummor sen han kunde gå i princip. När han bara var några år gammalfick han sitt första trumset, vid det laget hade han redan trummat sönder pianotangenterna på vårat piano och diverse krukor och bordskanter. Nu går han sitt första gymnasieår på musiklinjen på Sinclair i Uddevalla och han spelar trummor i ett coverband som han har med några vänner. De har ganska nyss startat men de är så duktiga! Annie Lindgren sjunger, Emil Johansson spelar elgitarr, Max Burgdorf spelar bas, Simon Bäckström spelar keyboard.

Här har ni deras senaste framträdande på en festival för mänskliga rättigheter på gymnasiet:



_________________________________________________________________




Nu ska jag snart titta på "30 grader i februari" och dricka kanel-te!! :D

Väl mött <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar