onsdag 23 november 2011

Med en kaffe i handen!

Sitter på skolans café och väntar på sånglektion med en kaffe i handen. Jag dricker aldrig kaffe på veckorna längre, så dagens kaffedrickande är nog ett tecken på hur jäkla trött jag är nu....så trött att jag skulle somna direkt om jag la mig ner! Det är nog på grund av alla (onödiga) spänningar inför RUO...Det gick faktiskt skapligt bra till slut :)
Baletten var sjukt svettig, det bara rann och inte nog med det så var scenlamporna på som typ gör att man inte är långt ifrån att ta eld....Jazzen gick långt över förväntan! Jag hade en så kallad bra piruettdag så jag satte nästan alla dubbelpiruetter påde på baletten och jazzen!! Glädje! Jazzövningarna var jag lite orolig för innan för de har liksom inte satt sig  kroppen, men på något sätt så satt de igår och jag gjorde bara några ynka småfel! Steppen gick bra, det  är som att det har klickat till i mitt huvud, som att kroppen och hjärnan har börjat jobba ihop, jätteskönt! Så att göra steppen kändes bara kul! :D

 Dock är jag ju fortfarande lite nervös för samtalen vi kommer ha, för det är ju alltid så att lärarna ser saker som man själv aldrig skulle se. De har säkert tusen saker att anmärka på och jag får väl förbereda mig på ett IG(ej tillräcklig) så det inte kommer som en shock. Gah, jag vet inte hur de tänker när de sätter betygen riktigt. Vissa säger att det enbart handlar om den individuella utvecklingen, alltså att om de ser att jag har utvecklats så mycket som de "begär" att jag ska göra så blir jag godkänd men andra lärare har tydligen satt egna nivåer som de vill att man ska uppnå, vilket gör mig lite oroad, hur vet jag att jag är där liksom?... Det ska iaf bli roligt och spännande att få se RUO på film, (allt blev filmat så vi kan se och analysera, förbättra våra brister och se vad vi gör bra etc). :) I morgon kommer vi iprincip bara kolla på filmerna och anteckna, men på moderna ska vi med pianisten Torbjörn gå igenom övningarna och jobba med det musikaliska för han tycker att vi gör vissa musikaliska fel när vi dansar.

Jag har extra sånglektion idag kl 17.40 och det är lagom segt.....Något som däremot är väldigt roligt är att jag har hittat en grym sånglärare som jag antagligen ska börja ta lektioner för efter jul, det är våran pianist i baletten, Voltjeck (eller hur det stavas), han är hur bra som helst! Under två balettlektioner denna veckan har vi övat en del på en låt vi kommer ha med i spexet i jul och det har gått jättebra, klassen låter som värsta grymma kören!! Underbart :) Jag har inte varit supernöjd med min nuvarande sånglärare så det känns toppen att ha fått se hur Voltjeck jobbar, det är ett sätt som jag verkligen tror skulle passa mig! (Han är dessutom jättemycket billigare än den jag har nu!)

Nu ska jag ta en påtår kaffe och läsa min bok, Niceville, jag har precis börjat läsa den och den verkar jättebra!








Ps: Saknar den här tjejen väldigt mycket!!!! <3<3


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar