fredag 20 januari 2012

Lotusblomman, renheten och sommaren...!!

Det är fredag!!! :D Vi är 10 av 14 i klassen här, många sjuka, det går väl runt liksom. Vi har danshistoria, vi skriver om massa gamlingar som är kända inom balett. Zara ritar en europakarta och skriver ut namnen på (vart personerna är ifrån och varit aktiva), vi andra sitter (halvligger på golvet) och är lagom flummiga just nu..känns som på mellanstadiet när man gjorde kollage om olika länder eller kulturer ;)






Det är sååå härligt att vara tillbaka i skolan igen!! Jag vaknade i morse och kände mig äntligen frisk! I moderna har vi börjat med Humphreyteknik, en väldigt annorlunda modernstil. Torbjörn pratar mycket om lotusblomman, en blomma som har rötterna i dyn, växer uppåt genom grumliga vatten och blommar i solen och himlens ljus. Lotusblomman renar också vattnet därför står den för renhet. Han pratar också om "upper point" och vi jobbar med fall och att fånga ett fall, intressant! Men jag har inte förstått stilen än :)

Ikväll blir det fredagstrevligt på Turisten i Ljungskile, i morgon bär det av till Simrisham/Brantevik och Sköllen för släktträff! Ser fram emot en mycket trevlig helg! :)

Lektioner går lite ur styr....emma och elin....

.......ja

Väl mött <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar